The wishlist name can't be left blank
Minu ostukorv

Tööriistakohver Qbrick system one 200 technik

Laos
Tootekood
13-T46770
54,50 €
ONE 200 on universaalne, modulaarne tööriistakast, mis ühendab endas keskmise suurusega tööriistade konteineri omadused sortimedikarbi funktsiooniga. Tänu reguleeritavatele vaheseintele ja 6-le eemaldatavale karbile saab iga kasutaja luua oma vajadustele vastava optimaalse kombinatsiooni. Iga kast on varustatud elastse tihendiga, mis tagab täieliku kaitse tolmu ja vee eest.
Uus

ONE 200 on universaalne, modulaarne tööriistakast, mis ühendab endas keskmise suurusega tööriistade konteineri omadused sortimedikarbi  funktsiooniga. Tänu reguleeritavatele vaheseintele ja 6-le eemaldatavale karbile saab iga kasutaja luua oma vajadustele vastava optimaalse kombinatsiooni. Iga kast on varustatud elastse  tihendiga, mis tagab täieliku kaitse tolmu ja vee  eest.

Technik on Qbricku kõige professionaalsem versioon, mis on varustatud uuenduslike alumiiniumist kinnitussiinidega, mis võimaldavad kasutada klassikalisi puusepakinnitusklambreid. Tänu neile saab Qbrick System Technik kaste kasutada töölaudadena, mis on vajalikud täpseks lõikamiseks, liimimiseks või hoidmiseks. Katte ja korpuse tugevdatud struktuur tagab suure kandevõime (50 kg) ja talub kuni 120 kg survet, võimaldades luua mugavad tööplatvormid.

Lisainfo
Kaubamärk Qbrick
EAN 5901238246770
Ühik tk