The wishlist name can't be left blank
Minu ostukorv

Taimede sidumismasin

Laost otsas
Tootekood
16-88830
29,19 €
Tellimisel toode
Uus

Sidumistangid on opereeritavad ühe käega, kassetis on spetsiaalne lint, mis seotakse kokku klambritega. Okste, taimede, tugivarraste, väätide jm. kinnitamiseks..
Lindi lõiketera on valmistatud vastupidavast SK5 terasest.

  • materjal: ABS, teraskorpus
  • tera: SK5
  • kaal: 0,6 kg

Kasutusjuhend

Ostupakendis on tangid laetud lindi ja üksikute klambritega katsetamiseks, testmiseks. Alustuseks tuleb vajutada õrnalt üks kord käepidet, et vastaspea konks tõmbaks kassetipoolelt lindi välja. Asetage tangide haarad koos lindiga ümber sidumist vajavate detailide ja vajutage käepidet uuesti, seekord tugevalt ja lõpuni. Lint fikseeritakse klambriga ümber seotavate elementide.

Klambrite laadimiseks vajutage lindikäigu all asetsevat musta ümarat fiksaatorklahvi ja tõmmake vedru väja. Paigaldage klambrid – otsad ülespoole – ja sulgege vedru uuesti.

Lindi vahetamiseks tuleb vajutada ümara kasseti sulgurklambrit ja tõsta kaas üles. Pika lindikäigu kaant tuleb vajutada jõuliselt allapoole. Asetage uus lindirull kasseti sisse ja vedage lint piki käiku, torgake fiksaatorpea sisse, et vastaspoole konks saaks selle välja tõmmata. Sulgege mõlemad kaaned.
 

Lisainfo
Kaubamärk Flo
EAN 5906083094958
Ühik tk