The wishlist name can't be left blank
Minu ostukorv

Sortimendikarp Qbrick system one M - plus

Laos
Tootekood
13-T56052
25,50 €
Qbrick System ONE Organizer M Plus on M-sortimendikarbi kõrgem mudel modulaarsete ONE-organizer sarjast, mida saab omavahel kombineerida paljudes konfiguratsioonides. M Plus sortimendikarbil on patenteeritud Easy Access System, mis tänu spetsiaalsetele klambritele võimaldab hõlpsasti ligi pääseda igale moodulile ilma seda lahti keeramata, mis suurendab oluliselt töö ergonoomilisust.
Uus

Qbrick System ONE Organizer M Plus on M-sortimendikarbi  kõrgem mudel modulaarsete ONE-organizer  sarjast, mida saab omavahel kombineerida paljudes konfiguratsioonides. M Plus sortimendikarbil  on patenteeritud Easy Access System, mis tänu spetsiaalsetele klambritele võimaldab hõlpsasti ligi pääseda igale moodulile ilma seda lahti keeramata, mis suurendab oluliselt töö ergonoomilisust.

Standardina on Organiser M Plus varustatud 5 karbiga tarvikute jaoks, sealhulgas 4 väiksemat ja üks pikk karp pikisuunaliste elementide hoiustamiseks ja transportimiseks. Lisaks on sortimendikarbi sisu kaitstud vee ja tolmu eest polükarbonaadist kattesse paigaldatud elastse tihendiga. Spetsiaalne sortimendikarbi kaane lukk takistab selle kontrollimatut avanemist.

Lisainfo
Kaubamärk Qbrick
EAN 5901238256052
Ühik tk