The wishlist name can't be left blank
Minu ostukorv

Kruviotsikute TY torx komplekt 8osa

Laos
Tootekood
15-42136
36,80 €
Omadused * Suurendab teie tõhusust: 120x suurema elueaga* tänu patenteeritud otsiku tehnoloogiale, mis on sobilikud kõigi kruvide jaoks. (*Võrreldes Wiha standard otsikutega) * Vähendab teie kulusid: Otsikut on kiire ja lihtne leida tänu punasele märgistusele - isegi pimedas keskkonnas, kasutades UV-valgustit. * Säästab aega: Pikkade otsingute puudumine tänu fluorestseeruvale otsikule, harva vahetatav otsik tänu pikale elueale. * Kasutamine: Sobib igat tüüpi kruvide jaoks. Sobib ka elektritööriistadele ja löökkruvikeerajatele Standardid: DIN ISO 8764-1

Toote kirjeldus

Siiani ei ole otsikute ostmisel olnud väga lihtne kindlaks teha, millised otsikud milliste rakenduste jaoks sobivad. Wiha teeb lõpu sellele keerukusele, mis seisneb kasutatava seadme, kinnitustüübi ja erinevate otsikute suure valiku arvestamises. Tänu Wiha revolutsioonilisele otsikute kontseptsioonile on õige otsiku valimisel määravaks ainult kruvi kuju. Universaalne multitalentne TY-otsik sobib kasutamiseks igat tüüpi kruvide jaoks - nii T- kui ka Y-kujuliste kruvide jaoks - ja on seega ideaalne tööriist igasuguste materjalide kinnitamiseks. Tänu oma patenteeritud väändetsoonile sobib see otsik ka elektritööriistade ja löökkruvikeerajatega ning tagab 120x pikema eluea võrreldes Wiha standardotsikutega. Tänu fluorestseeruvale kattele on värvilised otsikud ka UV-valguse abil kiiresti ja hõlpsasti leitavad, isegi pimedas. Nii väheneb kaduma läinud otsikute arv ja säästetakse uute otsikute soetamise kulusid.

Omadused

  • Suurendab teie tõhusust: 120x suurema elueaga* tänu patenteeritud otsiku tehnoloogiale, mis on sobilikud kõigi kruvide jaoks. (*Võrreldes Wiha standard otsikutega)
  • Vähendab teie kulusid: Otsikut on kiire ja lihtne leida tänu punasele märgistusele - isegi pimedas keskkonnas, kasutades UV-valgustit.
  • Säästab aega: Pikkade otsingute puudumine tänu fluorestseeruvale otsikule, harva vahetatav otsik tänu pikale elueale.
  • Kasutamine: Sobib igat tüüpi kruvide jaoks. Sobib ka elektritööriistadele ja löökkruvikeerajatele

Standardid: DIN ISO 8764-1
 

Lisainfo
Kaubamärk Wiha
EAN 4010995421366
Ühik kmpl